Categorie├źn
SBN-Nieuws

Kinderen SBN Doorman MOVO redden kroning princes Peach

Dit zomerkamp waren de zeeverkenners en welpen van de SBN Doorman MOVO uitgenodigd om de kroning van princes Peach (heden koninging) bij te wonen. Echter sloeg al gauw het noodlot toe, Bowser ontvoerde Mario en de kroon en Luigi werd door zijn kwaadaardige tweelingbroers Wario en Waluigi gegijzeld.

Groepsfoto voordat de welpen naar huis gaan

Er leek geen hoop meer te zijn voor het paddenstoelen-koningkrijk maar gellukig kon Toad met hulp van de verkenners en welpen Mario en Luigi bevrijden.

Bonte avond

Dit jaar zijn de kinderen op kamp gegaan naar een bekende plek, Boterhuiseiland op de kagerplassen! In mariothema hebben zij hier getimmert en geschildert, geroeid en gewrikt, gesport en gechilled. Met zelfs nog een zeilwedstrijd tegen de Willem de Zwijger (uiteraard gewonnen door de Doorman) was het kamp druk, maar wel heel erg leuk.

Gave foto’s van de wedstrijd tegen de Willem de Zwijger, Cornelis Tromp en Oranjeblauw

Foto’s gemaakt door Rens en Hannah.