Categorie├źn
SBN-Nieuws

SBN Doorman wint bij zeilen op RZW 2023

Afgelopen zaterdag 2 september hebben de leiding en de zeeverkenners weer meegedaan aan de jaarlijkse Roei, Zeil en Wrikwedstrijden. Bij dit evenement nemen de groepen uit de regio het tegen elkaar op om te bepalen wie er het beste kan roeien, wrikken en zeilen.

Prijzen RZW 2023 naast die van het jaar daarvoor.

Dit jaar is de SBN flink in de prijzen gevallen met een 1e en 2e plaats voor het zeilen bij de junioren en een 1e plaats voor het wrikken en zeilen bij de senioren.

Na een grauw, windstil begin van de dag brak het zonnetje door en onststond er toch een licht briesje, perfect op tijd voor de zeilwedstrijd. Deze werd gevaren door de senioren en junioren tegelijkertijd en de SBN Doorman is 1e, 2e en 3e gefinished hierbij. De zeeverkenners hebben de senioren van de andere groepen hierbij ver achter zich gelaten.

De uitslagen van de wedstrijden zijn hier binnenkort te vinden: