Categorieën
SBN-Nieuws

Nieuws uit Galië: welpen redden bruiloft Heroïx

Toen de welpen uitgenodigd waren om 21 t/m 24 oktober de bruiloft van Heroïx en Bellefleur bij te wonen waren zij natuurlijk vereerd. Eenmaal aangekomen bleek al gauw dat er iets niets helemaal haaks was, er was helemaal niemand aanwezig in het dorp. Plots viel er een lei op de mat waarin Asterix uitlegde dat alle dorpsbewoners ontvoerd waren door Julius Ceasar. De welpen wisten meteen wat ze moesten doen en hebben samen met Asterix en Obelix de dorpsbewoners bevrijd zodat de Bruiloft door kon gaan.

”Ik ben de Welpen uit Doormanië zeer dankbaar, het zijn de stoerste krijgers die ik ooit ontmoet heb” – Heroïx

”Zonder de welpen had ik dit mysterie nooit kunnen oplossen” – Asterix

Uitnodiging van de Bruiloft waar de Welpen de dorpsbewoners redden en Julius Ceasar versloegen.