Categorie├źn
SBN-Nieuws

SBN Doorman nr 10 wint eerste plaats in Hoorn

Het weekend van 7-9 juni is de SBN Doorman naar Hoorn afgereisd om daar deel te nemen aan de Leliecup. Hier hebben ze op de valreep een eerste plaats weten te behalen. Na de zaterdag bij hoge golven aan lager wal geraakt te zijn en gered te zijn door de reddingsbrigade, heeft het team de zondag hard gevaren en is uiteindelijk precies gelijk geïndigd met de nummer twee. De regels stellen dan dat de laatste wedstrijd telt en hiermee is net de eerste plaats gehaald.

De zaterdagavond is er ook nog met een aantal roergangers van andere boten een stukje gezeild in de 10 om kennis uit te wisselen en gewoon gezellig een rondje te varen.

We willen de organisatie en de reddingsbrigade hartelijk bedanken, volgend jaar doen we graag weer mee! (maar dan zonder reddingsactie).